Grupper

Planlegger dere styremøte, lederseminar eller kanskje en utflukt i syklubben, venneklubben, bridgeklubben, klatreklubben, eller kanskje dere bare er noen som ønsker å samles på et sted å slappe av?  Vi kan bistå med planlegging og gjennomføring av et opplegg i Henningsvær og Lofoten. Vi lager forslag til løsninger på overnatting, logistikk, bespisning og opplevelser for grupper inntil 18 personer.

Fra juli 2013 kan vi også tilby møte/fest lokale i en respektfullt renovert rorbu som ligger like ved våre leiligheter. Bua har vært rorbu i gammel tid men også forsamlingslokale for avholdsorganisasjonen IOGT frem til 1973. Lokalet har plass til 35 personer, møte eller festmiddags oppsett. Der finnes toalett, et enkelt kjøkken, videoprojektor med lerret – og om annet utstyr behøves skal vi gjøre vårt ytterste for å skaffe dette til veie.

Lokalet er dekorert med historiske bilder og effekter og er egnet for sosiale sammenkomster, bursdagsfeiringer etc. Vi har samarbeid med en leverandør av lokale mat spesialiteter som leverer en fullstendig matopplevelse med vinmeny på et høyt nivå.

Ytterligere informasjon kommer……

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.